Faciliteter

Cykelskur

CykelskurDer er tre cykelskure. Disse findes ved parkeringspladserne AB, GH og JK. Varmemesteren administrerer nøglerne til disse. For at få adgang til cykelskurerne, skal man lægge et depositum på 100 kr. til varmemesteren, som skal medbringes kontant. Oprydning og afskaffelse af gamle cykler vil blive varslet i forvejen, men det anbefales at man til daglig hjælper med til, at der er plads til alle. Der er en årlig cykeloprydningsdag som holdes om sommeren hvor frivillige kollegianere hjælper med at oprydde og afskaffe efterladte cykler.

Bemærk at nøglerne til cykelskurene er blev skiftet 1. maj 2010. Hvis du har en nøgle fra før denne dato skal du derfor gå til varmemesteren og få en ny. Bemærk også at depositum steg fra 50 kr. til 100 kr. denne dato.

Vaskeri

VaskeriKollegiet har et moderne, pengeløst vaskeri med 10 vaskemaskiner og 4 tørretumblere. Vaskene betales over huslejen via et specielt beboerkort, som udleveres af varmemesteren.

Maskinerne kan reserveres direkte på vaskeriet eller på Internettet på adressen http://vask1.nybro.dk/

Er der problemer med vaskeriet, dit beboerkort eller adgang til klubber som bruger beboerkortet? Kontakt da varmemesteren eller klubformanden for den pågældende klub.

Trailer

TrailereKollegiet har to trailere, som beboere kan låne mod et depositum på 200,- kr. samt fremvisning af identifikation (billede, navn, og værelsesnummer).

Den ældste trailer er 202 cm lang, 127 cm bred og har 40 cm høje sider. Den kan laste 325 kg og har en totalvægt på 500 kg.Den nyeste trailer er 203 cm lang, 116 cm bred og har 40 cm høje sider. Den kan laste 325 kg og har en totalvægt på 500 kg.

Hvis du vil låne traileren, skal du henvende dig til varmesteren, som er den, der tager sig af eventuel reservation, samt konkrete udlån af traileren. Hvis noget på traileren går i stykker, er denne kaskoforsikret, dog skal låner regne med at skulle betale selvriskoen. Skader, der skyldes almindelig slitage, koster selvfølgelig ingenting. Skulle låner miste nøglen, indrages en del af eller hele depositummet.

Trækvogne

Der findes rundt på kollegiet nogle trækvogne. Trækvognene er låst fast i væggen med en hængelås. Nøglen til dit værelse vil passe til denne. Lad venligst hængelåsen hænge på væggen.

Når vognen afleveres igen stil den da så tæt på væggen som mulig, således at den står mindst mulig i vejen.

Husk at stille vognen på plads og låse denne, da den ellers riskerer at blive stjålet.

Internet

Se menupunktet Internet.

Telefonsystem

Alle kollegieværelserne og lejlighederne har et fastnet telefonnummer, som ikke kan ændres (og altså derfor går i arv). Vejledning til telefonsystem samt priser kan findes her.

TV

Se menupunktet TV/Antenne.

Klubber

Der er en god mængde klubber på kollegiet. Alt indenfor kajaklaug, brætspil, biograf, musikrum og motionsrum. Se mere her.