Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/4/9/nybro.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/4/9/nybro.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/pomo/plural-forms.php:210) in /customers/8/4/9/nybro.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/qtranslate/qtranslate_core.php on line 71 FC Nybro | Nybrogård Kollegiet

FC Nybro

FC Nybro er kollegiets interne fodboldhold, der udelukkende består af beboere på Nybrogård. Fra og med 2012 har kollegiet både et herre- og et damehold, hvor dameholdet dog i sæsonen 2014 har valgt at slå sig sammen med P. O. Pedersens kollegiet for at begge kollegier kan stille hold.

Begge hold spiller med i en kollegiefodboldturnering bestående af kollegier overalt i Københavnsområdet (Se kollegiefodbold.dk). Herrerne spiller i øjeblikket i herrernes 2. division mens damerne gør sig i damernes ditto. Turneringen følger kalenderåret og starter i slut april/start maj hvert år og fortsætter indtil slutningen af oktober med en solid sommerpause i midten. Derudover deltager holdene også begge i den årlige pokalturnering for henholdsvis herrer og damer.

Begge holds interesser bliver varetaget af en overordnet forening bestående af spillere fra begge hold.

Læs mere om enten den fælles forening eller et af holdene i fanerne til venstre.

 

Nybrogård kollegiets Idrætsforening

Foreningen blev oprettet forud for kollegieturneringen i år 2013 efter at turneringsledelsen havde bedt alle hold om at oprette sig som selvstændige foreninger. Dette sikrer at vi på lige vilkår med klubberne i lokalområdet kan søge om baner og støtte hos kommunen.

Idrætsforeningen drives dagligt af totalt 5 spillere fra begge hold der er valgt ind som bestyrelse i foreningen. Deres primære opgave er at tage sig af alle opgaver der har med begge holds ageren i turneringen at gøre samt ansøgning om baner og støtte.

Ydermere er gruppen ansvarlig for sociale tiltag, og det er således dem der hvert år arrangerer en den årlige afslutningsfest i oktober/november.

 

Herrer

F.C. Nybro er i år rykket tilbage i 2. division efter et mindre succesfuldt år i 1. division sidste år. Holdet har kæmpet hårdt for at finde tilbage til vindermelodien og holdet kan bruge alle spillere der har lyst til at deltage. Din erfaring er underordnet, så længe du har lyst til at være med. Ønsker du ikke at spille kampene er det også helt i orden, det kan der også findes ud af.

Træningstiderne er i år mandag og onsdag fra 18:00 og frem til ca. 19:45. Træningen finder sted på banerne ved Engelsborghallen. Tager du afsted fra kollegiet, er alt du skal gøre at gå/køre op til lyskrydset og dreje mod Netto. Cirka 100 meter efter Netto ligger banerne på modsatte side af vejen.

Holdets interne kommunikation foregår primært via facebook, hvor holdet har sin egen facebookgruppe. Denne kan du nemt tilmelde dig, søg blot på F.C. Nybro. Det er ikke et krav at du har facebook, men det gør det naturligvis nemmere for både dig og træneren.

 

Damer

F.C. Nybro Chicks gik forud for turneringen 2014 sammen med P.O. Pedersens kollegiet om at danne et fælleshold. Dette skete efter at begge hold i 2013 havde problemer med at stille hold til kampenen. Det nye hold har fået det kreative navn PoNyerne.

Træningstiderne er i år tirsdag og torsdag fra 17:30 og frem til ca. 19:00. Træningen finder sted på banerne ved Engelsborghallen. Tager du afsted fra kollegiet, er alt du skal gøre at gå/køre op til lyskrydset og dreje mod Netto. Cirka 100 meter efter Netto ligger banerne på modsatte side af vejen.

Holdets interne kommunikation foregår primært via facebook, hvor holdet har sin egen facebookgruppe. Denne kan du nemt tilmelde dig, søg blot på ”poNyerne”. Det er ikke et krav at du har facebook, men det gør det naturligvis nemmere for både dig og træneren.

Har du lyst til at spille med, eller har du spørgsmål, så mød op til træning eller kontakt træner Malea Madsen (Nybro K-62) via