Klatreklubben

Velkommen til Nybrogårds Klatreklub

Vi er kollegiets sociale forum for klatreentusiaster, så vil du møde nogle af dine med kollegianer med samme interesse eller vil du starte til sporten, kan du tilmelde dig vores Facebook side, hvor vi slår ugentlige events op, m.m.
De mest anvendte klatrer former i klubben:

1. Bouldering: Den mest anvendte klatresport i klubben. Der kræves hverken udstyr eller kurser til denne klatreform. Vi bestræber os på at have 1 – 2 ugentlige klatredage, se mere herom under afsnittet: ”Ugentlige klatredage”.

2. Reb klatring: Vi prøver at lave events med reb klatring i ny og næ, dette kan dog kræve toprebskursus, så tjek eventuelt op på krav og regler hos klatrehallen, hvor eventet foregår. På nuværende tidspunkt, har vi medlemmer, både med toprebs certifikater og lead certifikat.

Ugentlige klatredage

Vi klatrer ugentligt 1 – 2 gange hos Bison Boulders. Som udgangspunktet klatres der fast hver onsdag, fra kl. 17.30, dog kan der ske aflysninger over sommerferien og helligdage.
Vi laver også events om lørdagen, da der er nedsatte priser for studerende den dag og derfor er billigere for nybegyndere.
De nuværende mødetidspunkter I Bison Boulders er onsdag 17:30 og Lørdag 12:30.