Internet

Kollegiet tilbyder adgang til Internettet. Netværksgruppens ansatte er alle studerende bosat på kollegiet.

Selve forbindelsen til internettet foregår igennem foreningen K-Net, som leverer en fælles 20 Gbps internet til de fleste kollegier i Lyngby. Heraf er der en fælles 1Gbps til Nybrogård. Man kan læse mere om K-Net på K-nets hjemmeside.

Prisen for at være på kollegiets netværk kan findes her. Vi sælger desuden internetkabler i længder á 3, 5, 7 og 10 m til konkurrencedygtige priser.

Tilmelding

For at få adgang til kollegiets netværk skal du henvende dig til netværksadministrationen i dennes kontortid. Her vil du blive oprettet og få vejledning. Bemærk, at du kan nøjes med at sende en mail, hvis du er flyttet internt (se nederst på siden her).

Hvis du er forhindret i at kunne besøge netværksadministration i dennes åbningstider kan du selv printe registreringsformularen som du finder via dette link, og lægge den i “sekretariat”-postkassen i GH-blokken; der findes som oftest også printede kontrakter i reolen foran døren i GH-kælderen. Bemærk, at du ved at underskrive registreringsformularen tilkendegiver, at du accepterer vilkårene som du kan finde via dette link.

Bemærk at det kan tage op til en uge at blive oprettet ved at printe selv, da postkassen mindst tømmes i forbindelse med den ugentlige kontortid mandag aften.

Intern flytning?

Ifm. interne flytninger, vil brugernavnet dukke op i netdriftens systemer, hvor vi manuelt kan “flytte beboeren over i det nye værelse”. Derved lukkes den kablede forbindelse i det gamle værelse og åbnes i det nye.
Brugernavn og password vil forblive uændret.
Da der er ca. 2 ugers overlap på en intern flytning, flytter vi normalt først brugeren omkring slutningen af denne periode. Ønskes flytningen af forbindelsen foretaget tidligere, så kontakt netgruppen.