The Epic Bike Cleanup

Obs.!! Cykeloprydningen foregår mandag d. 26. august 2024.

På Nybrogård Kollegiet holder vi en årlig cykeloprydning, for at der er plads til de cykler som bliver aktivt brugt. Oprydningen er organiseret af Beboerrådet, og den bliver gennemført af en håndfuld frivillige kollegianere. Cykeloprydningen vil blive varslet i god tid, så beboere der er på udvekslingsophold eller lign. har mulighed for at agere.

I år er der cykeloprydning d. 26. august 2024. Alle beboere modtager en strips i deres postkasse i løbet af august måned. Stripsen skal monteres tydeligt på cyklen inden d. 26. august 2024. Alle cykler som ikke har en udleveret strips monteret på cyklen vil blive fjernet d. 26. august 2024 og senere afleveret til Politiets hittegodskontor. Nedenfor er svar til en række forventelige spørgsmål.

Informationerne vil blive opdateret løbende. Alle relevante spørgsmål kan sendes til Laura, kommunikations ansvarlig, på

Jeg er ikke hjemme i august pga. udvekslingsophold, ferie, etc. Hvad gør jeg?

Hvis man ikke er hjemme i august måned til at modtage og monterer sin strips, kan man allerede i juni måned afhente en strip hos varmemesteren i hans åbningstid. Stripsen skal være monteret inden man tager på ferie, hvis man ikke er hjemme i august.

Hvor på cyklen skal min strips være monteret?

Stripsen skal være tydelig og ikke svær at finde. Vi anbefaler at sætte den på styret eller sadelstangen, men det vigtigste er at den er til at få øje på.