Kunstklubben

Kunstklubben har til huse i et hyggeligt atelier i F-kælderen – lige ved siden af musikrummet.

Hovedformålet med kunstklubben er at give medlemmerne mulighed for at arbejde med kunst af forskellig art i omgivelser der egner sig til det – og hvor der er lidt mere plads end i vores små værelser. Det er et hyggeligt værksted med mulighed for at hygge med en kop varm te mens du arbejder, og så selvfølgelig vilde kreative udfoldelser. Du er velkommen til at lave lige hvad du vil, bare du efterlader rummet i pæn og ryddet stand. Der er også mulighed for at du kan låse dine ting inde hvis du selv medbringer en lille hængelås til en af de tomme skuffer.

Du kan blive medlem og få adgang til klubben hvis du bliver registreret hos varmemesteren – bare sig at du gerne vil være med i Kunstklubben. Tanken er at atelieret skal kunne benyttes døgnet rundt, når folk har brug for det.

Hvis du har nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til klubbens formand. Det er også formanden du skal skrive til, hvis du har lyst til at være aktiv – Kunstklubben står dog i øjeblikket uden formand og er midlertidigt lukket. Det er derfor ikke muligt at tilmelde sig i øjeblikket.