Brætspilsklubben

Velkommen til Brættet, Nybrogårds helt egen brætspilsklub. (Klubben befinder sig i CD-kælderen) For at blive medlem af klubben, bedes du venligst tilmelde dig vores Facebook gruppe. Medlemskab af Brættet er gratis!

Officielle brætspils begivenheder holdes månedligt, men vi bestræber os på at mødes og spille så ofte som muligt. Tidspunkter og andre detaljer oplyses på vores Facebook gruppe, hvor det også er muligt at få kontakt til dine medspillere og snakke om, hvad og hvornår I har lyst til at spille. Vi opmuntrer alle til at tage initiativ til spilleaftener!

Vi køber løbende nye brætspil, hvor vores medlemmer er med til at bestemme, hvilke spil der bliver købt. Brættet har på nuværende tidspunkt følgende brætspil

Som medlem er man også velkommen til at låne en nøgle til Brættet, hvis man vil gøre brug af klubbens faciliteter eller låne brætspil. Kontakt en af nøglebærerne enten viatelefon eller Facebook og de vil vende tilbage hurtigst muligt:

 

Hvis du vil være sikker på at få adgang til lokalet til en personlig begivenhed, så skriv i god tid. Brættet kan også kontaktes ved at skrive til .

Regler
1. Sund fornuft. Lad os allesammen sørge for, at vores kære klublokale er et sted, man har lyst til at være
a) Pas godt på vores møbler og brætspil og sørg for at efterlade stedet pænt
b) Madrester og tommeflasker/dåser skal ikke efterlades i skraldespanden
c) Når du forlader lokalet, venligst sluk lyset, lås døren, og igen, ryd op efter dig selv

2. Udlån af brætspil
a) Lån af brætspil skal noteres i udlejningslisten, der befinder sig ved siden af brætspilsreolerne. Lånte spil skal returneres indenfor 3 dage.

3. Skader
a) I tilfælde af beskadigelse af Brættets inventar, så tag kontakt til en nøglebærer
b) Der forventes kompensation for møbler og spil, der er ødelagt så vidt, at de skal erstattes.