Opsigelse af lejemål

Ønsker du at opsige dit lejemål, skal dette gøres skriftligt ved at udfylde en opsigelsesformularen fra enten sekretariatet eller KAB.

BEMÆRK: Dit lejemål opsiges ikke automatisk, når din lejekontrakt ophører. Du skal aktivt udfylde en opsigelse, som skal sendes til KAB med minimum seks ugers varsel frem til den næst fremkommende 1. i en måned.

Du kan downloade en opsigelsesblanket her:

Download en opsigelsesblanket

Opsigelsesblanketten kan du selv printe, men du får den også tilsendt med posten sammen med din studiekontrol fra KAB. Den skriftlige opsigelse skal udfyldes, underskrives og herefter sendes til KAB.

I opsigelsen bedes du om at oplyse din nye adresse. Kan du ikke udfylde, hvad din nye adresse bliver, kan du undlade dette. Dog vil der blive trukket 75 kr. i gebyr i forbindelse med din flytning.

Opsigelsesperiode

En beboer har i henhold til sin lejekontrakt en 6 ugers opsigelsesperiode, hvorefter der rundes op til den næst fremkommende 1. i måneden.

Eksempel:

Hvis du d. 28. februar opsiger dit lejemål, tælles der således 6 uger frem. Det vil sige frem til d. 11. april. Herefter rundes der op til den næste 1. i en måned, hvilket i dette tilfælde vil være 1. maj. Dermed hæfter du for huslejen indtil denne dato, selv hvis du er fraflyttet lejemålet inden denne dato.

I tilfælde hvor der er folk venteliste til dit lejemål, kan det til tider lade sig gøre for en ny lejer at overtage dit lejemål tidligere, hvis dette ønskes af dig. I sådanne tilfælde vil den nye lejer stå for betalingen af huslejen. Det skal dog påpeges, at dette ikke er en garanti, og at man som hovedregel altid skal regne med at hæfte for huslejen i hele perioden.